Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Antidrasex #28, w/ @arkoudos @pexlibanis, Δημοκρατία, Εκλογές, Αποχή/Συμμετοχή, 28/4/12


She's like a rainbow - The Rolling Stones
Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα - Locomondo
One Love - Bob Marley
Hacer Dinero Mas - 7 Notas 7 Colores con Amparanoia
Dreadlock Holiday - 10cc
Μη μιλάς άλλο για αγάπη - Δ.Σαββόπουλος
Θα κάνω ότι μου αρέσει τελικά - Πίτσα Παπαδοπούλου

Το σήμα της εκπομπής είναι το Danzing από Verka Serduchka, συμμετοχή της Ουκρανίας στη Eurovision 2007.
Ως "χαλί" ακούγεται το "Απ΄τα κόκαλα βγαλμένα" των Burger Project, για την ομότιτλη ταινία του Σωτήρη Γκορίτσα

2 σχόλια:

  1. αν στηρίξεις ενα κομμα μκρό το οποίο παίζεται πολυ κοντα να μπει στη βουλή όπως η Ανταρσυα δινοντας του με την ψηφο σου (ψηφο αυτων που θα στηριξουν) 1% τοτε αν αυτό το κομμα μπει στη βουλη παιρνει 8 βουλευτες . Ετσι στερεις 8 βουλευτες απο τους 150 και δινεις αριστερο λογο σε 8 βουλευτες. Ενω αΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ενα κομμα που είναι ήδη στη βουλη δινοντας του επιπλεον 1% αυτό είναι +2 αριστερος λογος αντι για 8. Επιπλεον αυτό το 8 μπορει να βαλει μια αποψη που δεν θα ακουγεται αν δεν ειναι μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακούω την εκπομπή σας πολές φορές γιατί την ακούω σε δουλεια, οποτε μπαινω στον πειρασμό να σας αφήνω σχόλια όταν μου κανει κάτι κλικ. Δεν ξέρω, αν σας ενοχλούν τα σχόλια μου και θεωρείτε ότι είναι εκτός πνεύματος της εκπομπής κλπ κλπ και μπλα μπλα δεν εχω αντιρρηση να τα σβήσετε. Πιστευω ότι με το λευκό αποχή και ακυρο (ίσως με το ακυρο θεωρητιά λιγότερο) δεν απονομιμοποιείς το σύστημα. Απλως αυτό που λες ειναι ότι αφηνω σε εσας τους υπολοιπους να αποφασισετε ποια θα ειναι η εκτελεστική και νομοθετική κλπ εξουσία.
    Εγω σας λεω ξεκαθαρα ότι θα ψηφίσω ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και πιστευω ότι δεν θα είναι χαμενη η ψήφος ακόμα και αν δεν μπει στην Βουλή. Γιατί θα εκφραστεί αυτή η αποψη που λεει ότι μεσα στο ευρω χωρις μνημονιο δε γινεται, ότι αυτό που πρεπει να γινει είναι να φορολογηθει και να κοινωνικοποιηθει το κεφαλαιο των πλουσιων, και ότι χωρις επιβολή από τον ίδιο το λαό τιποτα δεν θα αλλάξει ακόμα και αν υπαρχουν οι πιο αγιοι βουλευτες. κανενας δεν θα μας χαρισει τιποτα.
    Στην μεγαλη πλειοψηφία της κοινωνιας το εκλογικό αποτελεσμα μετραει. Κι αν μπει στη Βουλή η ΑΝΤΑΡΣΥΑ νομιζω ότι θα δώσει μια πνοή και σε μεγαλυτερο τμημα του λαού να κατεβει στο δρόμο και να διεκδικησει τα αυτονοητα με αλλη αυτοπεποιήθηση αλλα και θα ειναι χαστουκι στα διαφορα κωλοπαιδα που μας κυβερνανε εκλεγμενοι και μη (ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ).
    Επιπλεον θα μπορεσει να γινει αυτό που ειπε ενας απο τους τρεις σας, δλδ να αλλαξει και τα αλλα δυο κομματα τησ αριστερας (ΣΥΡΡΙΖΑ και ΚΚΕ) προς πιο αγωνιστικη κατευθυνση, τοσο μεσα όσο και εξω απο τη Βουλή.

    Οι μαχες οι μεγαλυτερες ειναι ακομα μπορστα μας αδερφια! Θελω να πιστευω... και να ελπιζω κερδοφορες (ΥΓ το ΠΑΠΑΔΗΜΟ μνημονιο οντως λεει ότι θα μας πηδηξει στους φόρους)

    Αυτα ειχα να σας πω, ζητω συγνωμη προκαταβολικα αν ενοχλειστε (αλλα εχω ακουσει πανω απο δεκα φορες την εκπομπη σας). Μετα την εκπομπη του αντιδρασεξ για το γιο που ακουσα κι εγω με συγκινηση καθότι μελλουσα μαμα (αν ολα πανε καλα) εγινα φανατική ακροατρια. Και παλι να σου ζήσει! Να είστε καλα! Πολλα συναγωνιστικά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή