Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

H χώρα του Ποτέ Ποτέ έφτασε μέχρι τον Καναδά...

Ήμασταν καλεσμένοι.

Στην συνάντηση ακτιβιστών φοιτητών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο, 12 και 13 Οκτώβρη στο Οντάριο του Καναδά και διοργανώθηκε από την Καναδική Συνομοσπονδία Φοιτητών - Οντάριο (http://activistassembly.ca/). Το Σάββατο, 13 Οκτώβρη, στα πλαίσια της συνάντησης διοργανώθηκε η κεντρική συζήτηση των εργασιών της συνάντησης στην οποία συμμετείχαν φοιτητές από την Ισπανία, τη Χιλή, το Κεμπέκ και την Ελλάδα. Η συζήτηση είχε τίτλο "Φοιτητικοί αγώνες στον κόσμο".

Σήμερα λοιπόν, Σάββατο, 20 Οκτώβρη, stiw 18:00, η χώρα του Ποτέ Ποτέ φιλοξενεί στο στούντιο του Radiobubble ένα από τα "χαμένα παιδιά" του φοιτητικού κινήματος. Τον Παναγιώτη Λούβρο φοιτητή στη σχολή των Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ, που ταξίδεψε μέχρι τον Καναδά, παραβρέθηκε στο διεθνές ραντεβού των φοιτητών στο Οντάριο και θα μας μεταφέρει την εμπειρία του από τη συνάντησή του με τους φοιτητικούς αγώνες της Χιλής, το νικηφόρο φοιτητικό κίνημα του Κεμπέκ, τις φοιτητικές κινητοποιήσεις της Ισπανίας και τα ελληνικά πανεπιστήμια της κρίσης.

υ.γ.
και στις 19:50 το δεύτερο ισπανόφωνο δελτίο του Radiobubble , με τις ειδήσεις όπως επιλέχθηκαν από την συντακτική ομάδα του #rbnews en español

J.U.

1 σχόλιο: