Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

H χώρα του Ποτέ Ποτέ, 24 Νοέμβρη 2012

Αυτή τη φορά η Χώρα του Ποτέ Ποτέ κάνει ρεπορτάζ.
Ή για να είμαι πιο ειλικρινής φιλοξενεί στο studio του Radiobubble τον Αποστόλη Φωτιάδη, aka @Balkanizator, που επισκέφθηκε την Ισπανία και μας μεταφέρει το ρεπορτάζ του.
Από τη Βαρκελώνη, λίγο πριν τις καταλανικές εκλογές, στη Μαδρίτη της γενικής απεργίας της 14ης Νοέμβρη και τους Piquetes, στο τεράστιο πρόβλημα των εξώσεων που δημιουργεί νεοάστεγους Ισπανούς και μαζί ένα κίνημα αντίστασης και μέσω όλων αυτών στην οικονομική κρίση που κάνει τους Ισπανούς να λένε πως ακολουθούν την Ελλάδα με λίγους μήνες διαφορά, όλα μπαίνουν στο τραπέζι της συζήτησης.
Μαζί μας, σχολιάζει και προσθέτει πληροφορίες μέσω του twitter o μόνιμος ανταποκριτής του #rbnews international στην Ισπανία και φίλτατος @mpatman ο οποίος μοιράζεται μαζί μας λεπτομέρειες που εμπλουτίζουν τη συζήτηση.

Βεβαίως παρεμβαίνουν τα δύο δελτία ειδήσεων του #rbnews international, το γαλλόφωνο με την @krotkie στο μικρόφωνο και το voladores του @risinggalaxy στο background και το ισπανόφωνο σε δική μου εκφώνηση και το Shell Of Light (Shlohmo remix) του Burial να το συνοδεύει.

Ακούγονται τα κομμάτια:

1. Orbital - Never
2. Manu Chao - Desaparecido
3. Ojos De Brujo - Quien Engana No Gana
4. La Pegatina - Alosque
5. Noisia - Red Heat
6. Fermin Muguruza - Brigadistak
7. Thievery Corporation - Cultur Of Fear

J.U.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου