Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Timeliners #89 - 25.9.2013

στον κόσμο του @FotisVallatos, του @popagandagr και του @Spotify

popaganda_posterCMYK
Ήταν μια πολύ @TheTimeliners εκπομπή. Kαλεσμένος μας ο αγαπημένος όλων Φώτης Βαλλάτος. Μιλήσαμε για το νέο του εγχείρημα, το popaganda.gr , το 'πρώτο online multimedia περιοδικό'. Μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στον άτυπο τύπο που ξεκίνησε μαζί με τους Σταύρο Διοσκουρίδη, Θεοδόση Μίχο, Νίκο Αμανίτη, Θοδωρή Κανελλόπουλο στα vocals (βλέπε: βασική δημοσιογραφική ομάδα) και τους Μανώλη Βεριγάκη (ΙΤ) και Γιάννη Καρλόπουλο (Δημιουργικός Διευθυντής) καθώς και τις ομάδες της Fosphotos και Minimatik.
Και φυσικά μιλήσαμε για το Spotify και την είσοδό του στην Ελλάδα, καιρός ήταν. Τα features που έχει είναι πολλά, η τιμή για το Premium πακέτο είναι σχεδόν τσάμπα, ειδικά αν σκεφτείς πως κατεβάζεις κομμάτια σε όποια συσκευή σου θες, ο Φώτης το έχει σκίσει στο κινητό του και τελικά είναι ότι πιό κουλ μας επισκέφτηκε τελευταία.
 Εσείς από τη διαφήμιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τις επίσης κουλ μάρκες που χειρίζεστε μιλώντας με τον 'δικό μας' Σπύρο Παπαγεωργίου στην ADWEB που έχει αναλάβει την εμπορική εκπροσώπηση του μέσου.

Ακούστε την εκπομπή μας εδώ

Ερωτευθείτε το Spotify εδώ

Και τώρα ακούστε τι ακούσαμε:
1. Πητ Σαν - Μπεν Γουίλις. Τα άπαντα του πιτσιρικά από τη Θεσσαλονίκη εδώ
2. Αυτά εδώ:
 
Κι αυτό εδώ (δεν το είχε το Spotify): Luke Haines - Rock 'n Roll Animals in Space.

Να μας αγαπάτε, ευχαριστούμε που μας ακούτε κι αγάπη μόνο και μουσικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου